Grad Buzet

II. istarske brigade 11
52420 Buzet
tel.: 052/662-726
fax: 052/662-676
e-mail: info(at)buzet.hr

Sport
24.10.16. 14:08

Taekwon-do klub „Buzet“ na turniru u Zreču

U subotu 22.10. borci Taekwon-do kluba „Buzet“ nastupili su na jakom turniru u Zreču (Slovenija). U konkurenciji 640 natjecatelja iz 11 država mladi borci izborili su se za četiri bronce.

Kadetkinja Chiara Rytz izborila se za broncu u konkurenciji žutih pojaseva kadetkinja kao i za broncu u kategoriji +55 kg. Borila se odlučno, čuvrsto, u formama bila sigurna, a za ovako jaku konkurenciju ovo je odličan rezultat.

Kadetkinja Lara Rytz, Chiarina sestra bila je dovoljno dobra za treću broncu kluba i stala na postolje kadetkinja do 35 kilograma.

Četvrtu broncu osvojila je najmlađa u redovima boraca kadetkinja Paola Brženda koja je mlada, sa tek nekoliko natjecanja „u nogama“ ali dokazuje da brzo napreduje i da djevojčice u njenoj kategoriji imaju oštru konkurenciju.

Od ostalih boraca nastupali su još: Matea Petohleb, Korina Zugan, Alvin i Mihael Glavić, a trener u pratnji bio je Igor Rušnjak.

"Svi su bili odlični i dali sve od sebe, ali nažalost zaustavljeni su prije postolja. Klub je zadovoljan rezultatom jer se u Sloveniji taj dan okupila sva krema ITF Taekwondoa, a svakako bi bilo lijepo kada bi ovakvih natjecanja bilo više", rekla je predsjednica kluba Vilma Jeletić.