Grad Buzet

II. istarske brigade 11
52420 Buzet
tel.: 052/662-726
fax: 052/662-676
e-mail: info(at)buzet.hr

Sport
18.10.16. 21:01

Fighteri uspješni na 1. Challengeru u Novigradu

Kickboxing klub „Fighter“ osvojio je 2. mjesto u poretku klubova na 1.Istrian Kickboxing Challengeru u Novigradu održanom u subotu 8.10. u konkurenciji 15 klubova iz 3 države.

„Fighter“ iz Buzeta osvojio je ukupno 48 bodova, samo bod manje od prvog Planet sporta, a čak 20 bodova više od treće plasiranog Budokai Labin. Ukupno je osvojeno 8 zlata, 8 srebra i 8 bronci.

Nastupalo se u disciplinama point fight i light contact.

Posebno treba istaknuti Korinu Zugan, aktualnu reprezentativku koja je proglašena najuspješnijom juniorkom natjecanja.

Dora Cotić bila je najuspješnija učenica početnica sa uvjerljivih 20 bodova i čak 9 više od drugoplasirane gledano u ukupnom poretku. Uz Doru treba spomenuti Danijela Vodopiju koji se ponovno istaknuo hrabrim i uspješnim borbama.

Svi su borci ulazili u borbe spremni i samouvjereni što je dokaz uspješnog početka sezone.

Ekipa Buzećana nastupila je velikom sastavu, a posebno veseli trenere što su natjecatelji sve više opušteni u borbi, sigurniji u sebe, a to se vidi po uvijek uspješnim rezultatima.

U Novigradu su se u svojim kategorijama borili: Deni Merlić, Noel Pujas, Antea Klarić, Paola Brženda,  Alvin i Mihael Glavić, Danijel Vodopija, Dora Cotić, Job Peteh Ivaniš, Lea i Masimo Fabris, Korina Zugan, Lora i Matea Petohleb.

„Natjecatelji i mi treneri smo razočarani dosta lošom organizacijom natjecanja, do te mjere da nismo dobili svoj zasluženi pehar, pa je drugi klub „pokupio“ naše zasluženo drugo mjesto. Jasno da kod organizacije natjecanja ima dosta neplaniranih situacija, ali barem prilikom proglašenja treba paziti. Bilo je tu još manjkavih situacija, gdje bi onda sigurno taj bod koji nam je falio za 1.mjesto nadomjestili. To nam sve daje energiju da drugi put budemo još bolji“ složile su se trenerica Iva Jeletić Prodan i predsjednica Vilma Jeletić.